Vi leverer alt innen møteromsløsninger.

Møteromsløsninger

Abicon leverer møteromsløsninger som gjør at du ikke trenger å tenke på teknikken. Du kan konsentrere deg om selve møtet, mens det audiovisuelle utstyret fungerer som det skal.

Vi baserer design og funksjonalitet etter brukernes ønsker og krav. Vi vet hva som skal til for å lage rom for effektive møter og undervisning. I tillegg kan vi også hjelpe deg med auditorier, interaktive samhandlingsrom, operasjonsrom og andre audiovisuelle behov du måtte ha.

Trådløse møterom
Trådløse møterom forenkler installasjon og funksjonalitet. Det blir slutt på kabling og manuell tilkobling. Du trenger kun strøm og nettverk til projektor. Du trenger ikke lenger bekymre deg om oppsettet mellom PC og skjerm. Du kan konsentrere deg om selve møtet.

Videokonferanse-systemer
Enklere løsning for videokonferanse enn 3CXs finnes knapt. 3CX WebMøte sparer deg for reise, tid og penger. Likevel vil dere snakke sammen – ansikt til ansikt.

Videokonferanser kan enkelt gjennomføres med et par museklikk. Fullt integrert med 3CX Telefonssystem, gjør 3CX WebMøter det enkelt for kunder å delta i web-møter uten å installere noe som helst på sin PC. Den anropte bare bekrefter deltakelse på sin enhet.

Digital skilting
Digital skilting, infoskjermer og skjermbasert reklame har hatt en voldsom vekst de senere år – i butikker, handlesentre, skoler, hoteller og internt i bedrifter og fabrikker.

Abicon har mange års erfaring med slike systemer. Vi vet hva som fungerer og hvordan teknologien kan implementeres på en god måte.

Vi bistår deg med alt fra en enkel infoskjerm i resepsjonen eller vinduet, til komplette systemer med store antall skjermer, spredt over store geografiske områder.

Ring oss på 32 88 25 50 for mer informasjon, og spør etter enten Bjørn Erik, Atle eller Asle Per.