Toshiba daiseikai 8

 • Toshiba Daiseikai 8

  Toppmodell NÅ fra 22.990,- inkl. montasje

  Toshiba Daiseikai 8 luft-luft varmepumpe

  Toshibas kraftigste

  Toshiba Daiseikai 8 har en suveren avgitt varmeeffekt ved lave utetemperaturer. Ved -7 °C yter 35-modellen hele 5400 W og ved -15 °C, 4400 W. Daiseikai 8 har et fabrikkgarantert driftsområde helt ned til -25 °C. Modellen inngår i Toshibas Nordic Design-serie som betyr at varmepumpen er spesialutviklet for høy varmeeffekt og optimal besparelse i kaldt klima.

  Markedets høyeste energimerking

  Nye Daiseikai 8 er Toshibas mest energieffektive varmepumpe. 25-modellen har markedets høyeste energimerking med A+++, og en årsvarmefaktor (SCOP) på hele 5,1. I en uavhengig test gjort i Danmark på oppdrag fra Energistyrelsen (offentlig direktorat) måles SCOP på 25-modellen til hele 5,33, betydelig bedre enn Toshiba sine konservative fabrikkdata.

  Ekstremt stillegående

  I utviklingen av produktet har Toshiba tatt hensyn til å gjøre varmepumpen så stillegående som mulig. Innedelen på den minste modellen avgir kun 20 dBA lydtrykk i stillemodus.

   

  Fjernkontroll Daiseikai 8 varmepumpe

  Nye smarte funksjoner i en eksklusiv design

  Uketimer på fjernkontrollen med fire forskjellige program gjør det mulig å spare enda mer energi ved å redusere temperaturen når man ikke er tilstede. Forbedret, automatisk styring av luftstrøm vertikalt og horisontalt gir en jevn temperatur i større deler av boligen.Toshiba Daiseikai 8 har en stilig, eksklusiv design med et frontdeksel i hvit metallic. Frontplaten har intuitive og lettavleste LED-fargeikoner som viser driftsmodus – varme eller kjøling.
  • Trinnløs effektjustering helt ned til 450 W uten å måtte slå seg av og på
  • Plasma Air Purifier – høyeffektiv, aktiv luftrensing
  • Brukervennlig fjernkontroll med stor skjerm, selvlysende knapper og bakbelyst display

   

  Toshiba Daiseikai 8 – Toshiba varmepumper

  Veiledende priser

  – Toshiba Daiseikai 8 25 – 6500 W
  Veil. pris: 27 990,- inkl. standard montasje | Pris/mnd (24 mnd): 1 211,-
  NÅ 22 990,- inkl. standard montasje
  – Toshiba Daiseikai 8 35 – 7100 W
  Veil. pris: 29 990,- inkl. standard montasje | Pris/mnd (24 mnd): 1 295,-
  NÅ 24 990,- inkl. standard montasjeTilbudet gjelder til og med 30. september, så langt lageret rekker.Vi tilby rentefri betaling over 2 år. Ingen etableringsgebyr. Ta kontakt for mer informasjon.

  Gratis befaring

  La en erfaren ekspert på varmepumper komme på befaring hjemme hos deg. Det er gratis og helt uforpliktende.