Møteromsløsninger

Abicon leverer alt innen møteromsløsninger. Du trenger ikke å tenke på teknikken. Du kan konsentrere deg om selve møtet, mens det audiovisuelle utstyret fungerer som det skal.

Vi designer og planlegger funksjonalitet etter dine ønsker og krav. Vi vet hva som skal til for å lage rom for effektive møter og undervisning. I tillegg kan vi også hjelpe deg med auditorier, interaktive samhandlingsrom, operasjonsrom og andre audiovisuelle behov du måtte ha.

Trådløse møterom
Trådløse møterom forenkler installasjon og funksjonalitet. Det er nesten slutt på kabling og manuell tilkobling. Du trenger kun strøm og nettverk til en stor TV-skjerm eller projektor. Du trenger ikke lenger bekymre deg om oppsettet. Du styrer alt i møterommet via en liten skjerm eller app på smarttelefonen; lys, lyd, temperatur, ventilasjon, blending etc.

Videokonferanse-systemer
Videokonferanser sparer deg for både reise, tid og penger. Likevel vil dere snakke sammen – ansikt til ansikt.

Å gjennomføre en videokonferanse er blitt veldig enkelt, og teknologien er blitt vesentlig billigere enn tidligere. Den mest utbredte formen for videokonferanse er blitt via Skype for Business, som er inkludert i Microsofts Office 365-pakken.